Evenementen

Knuffeluurtje

De tijden voor de knuffeluurtjes zijn op woensdag, vrijdag en zondag van 14.00 tot 15.00 en speciaal voor de kleintjes ook op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30. Zij mogen natuurlijk ook op de andere tijden komen. 

Tijdens dit uur kunnen de kinderen samen met de medewerkers de dieren voeren en knuffelen. Alle vragen die ze hebben over de dieren worden dan zo goed mogelijk beantwoord. 


Dierendag

Elk jaar is het met dierendag een groot feest op de boerderij. Samen met de kinderen wordt er een heerlijke feestmaaltijd voor de dieren bereid. Ook zijn er allerlei andere activiteiten. Dit levert altijd veel leuke foto's op!    

   
 


Kerstmis

 

Tegen de kerst is er een levende kerststal te bewonderen. Jozef en Maria met hun kindeke  temidden van de dieren. Ook de drie wijzen en de herders ontbreken niet. Afgelopen kerst  was de eerste keer maar we hopen er een lange traditie van te maken.

 

 

 

 


Pasen 

Ieder jaar op  tweede paasdag kunnen de kinderen eieren zoeken. Wie vindt het gouden ei? Voor deze geluksvogel is er een mooie prijs. In ieder geval zijn er voor iedereen genoeg chocolade-eitjes!

Kaarten voor dit evenement zijn gratis af te halen op de boerderij. 's Ochtends zijn er 120 plaatsen voor de jongere kinderen, 's middags 70 voor de oudere kinderen.

Voor actuele informatie: hou de website in de gaten!


Schaapscheerdersfeest


Ieder jaar aan het begin van de zomer worden de schapen geschoren. Voor een deel gebeurt dat elektrisch en voor een deel heel ouderwets met de schaar. Naast het scheren zijn er natuurlijk weer allerlei leuke activiteiten. Houd de website en onze facebookpagina in de gaten!

 

 


 

Openingstijden

Dinsdag t/m Zondag
van 10 tot 17 uur
Op maandag gesloten.

Adres

Spatterstraat 105a
1531 DC Wormer

Kinderspellen


Sponsors

De zonnepanelen op deze kinderboerderij zijn geplaatst met bijdragen van de gemeente Wormerland en de provincie Noord-Holland.
Provincie NH
Wormerland